BAZAR

Ministerul Culturii caută manager pentru Centrul Naţional al Dansului. Cine poate aplica pentru post

Ministerul Culturii a anuntat,pe site-ul propriu, ca va organiza, la sediul sau din Bucuresti, concursul pentru desemnarea managerului Centrului National al Dansului Bucuresti, condus în prezent de Vava Stefanescu, directorul interimar al institutiei, potrivit site-ului cndb.ro. Data limita pentru depunerea planurilor de management si a dosarelor de concurs de catre candidati este 17 martie, scrie HotNews.ro.

Conditiile de participare la concursul de management sunt urmatorarele: candidatul are cetatenia romana sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene, are capacitate deplina de exercitiu, are studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul fundamental de ierahizare, are experienta profesionala in domeniul de referinta de minimum 5 ani, are studii postuniversitare de management sau cursuri de management, nu detine o functie de conducere la o alta institutie din Romania, nu a implinit varsta legala pentru pensionarea pentru limita de varsta. Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala si cunostintele de operare PC constituie un avantaj.

In perioada 18-25 martie se va efectua analiza planurilor de management, iar intre 26-28 martie se vor sustine planurile de management in cadrul interviului.

Dosarele de concurs si planurile de management se pot depune, la sediul Ministerului Culturii, pana pe 17 martie, ora 17.00.

Regulamentul concursului si caietul de obiective pot fi obtinute de la sediul Ministerului Culturii sau de la sediul Centrului National al Dansului Bucuresti, dar se pot descarca si de pe site-ul oficial al Ministerului Culturii, www.cultura.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button