Ministerul Culturii: Biletele pentru evenimentele pilot se pot cumpăra doar online

12 mai 2021
42 afișări
Ministerul Culturii: Biletele pentru evenimentele pilot se pot cumpăra doar online

Ministerul Culturii anunță că biletele de intrare la evenimentele pilot privind reluarea spectacolelor în săli, în condiții cât mai relaxate, pot fi achiziționate doar online.

În această etapă, ce vizează evenimentele la interior, vor avea acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, urmând ca pe viitor, în funcție de evoluția epidemiologică, să se extindă către toți iubitorii de artă.

  • Pentru Gala Extraordinară „Libera Musica”, de la Opera Națională București, ce va avea loc vineri, 14 mai, începând cu ora 19:00, biletele pot fi cumpărate accesând link-ul AICI.
  • Spectacolul „Dineu cu proști” de Francis Veber, ce va avea loc la data de 15 mai, începând cu ora 19:00, la Teatrul Național București, biletele se pot cumpăra deschizând link-ul de AICI.
  • Pentru „FAUST” de Charles Gounod, eveniment pilot organizat de Opera Națională Română Cluj-Napoca, sâmbătă, 15 mai, începând cu ora 19:00, doritorii pot achiziționa bilete online, de AICI.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Ministerul Culturii, participanții trebuie să aibă în vedere că accesul se face pe bază de carte de identitate și că, în urma participării la oricare din evenimentele pilot, vom avea o monitorizare timp de 14 zile.

Cookies