ARHIVA B365

Ministerul Culturii: A fost pusă în funcţiune centrala termică a Bibliotecii Naţionale

Un angajat al BNaR a explicat în urmă cu câteva zile că a fost furnizată căldură pentru o parte a imobilului.

„De o săptămână, Sala de Literatură are căldură. Am închis sălile din Corpurile A şi B. Toată activitatea se desfăşoară în Sala de Literatură”, a spus acesta, care a mai precizat că se lucrează la centrala care era defectă.

MCIN a transmis vineri în urma solicitării News.ro, făcută la începutul lunii noiembrie, că „a întreprins toate demersurile legale privind punerea în funcţiune a centralelor de tratare a aerului în toată clădirea Bibliotecii Naţionale, conform contractului 5302/2018”.

„Menţionăm că, începând cu săptămâna în curs instalaţia a fost pusă în funcţiune, iar clădirea beneficiază de energie termică, furnizată în parametri optimi”, se arată în răspunsul ministerului.

Reprezentanţii MCIN au colaborat cu reprezentanţii Bibliotecii Naţionale astfel încât o parte a clădirii a beneficiat de energie termică în toată această perioadă, mai precizează reprezentanţii MCIN.

Timp de mai bine de o lună, angajaţii Bibliotecii Naţionale au reclamat faptul că stau în frig şi nu îşi pot desfăşura activitatea în condiţii normale, ei făcând mai multe petiţii către ministerul de care aparţine instituţia.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button