Mini-festivalul pentru copii „Grădina cu Artiști” revine în inima Bucureștiului

30 iun. 2021
118 Afișari
Mini-festivalul pentru copii „Grădina cu Artiști” revine în inima Bucureștiului

„Grădina cu Artiști” revine în acest an. Mini-festivalul dedicat copiilor va fi organizat în parcul Grădina Icoanei din centrul Bucureștiului în perioada 3-4 iulie. Organizatorii au pregătit o serie de surprize precum un târg artizanal, concerte, piese de teatru pentru cei mici și ateliere de creație atât pentru copii cât și pentru adulți

„Grădina cu Artiști”, îndrăgitul festival de creație dedicat celor mici, a ajuns la cea de-a zecea ediție. În acest an, evenimentul va fi organizat în centrul Bucureștiului, în parcul Grădina Icoanei și se va desfășura pe parcursul a două zile, între 3 și 4 iulie, potrivit News.ro.

Ce surprize îi așteaptă pe cei mici la „Grădina cu Artiști”

La cea de-a zecea ediție a evenimentului „Grădina cu Artiști”, organizatorii, designerii și artiștii artizani invitați au pregătit o mulțime de surprize și activități pentru cei mici, precum haine, cărți pentru copii, decorațiuni artizanale, jucării, accesorii, street food și nu în ultimul rând, înghețată, perfectă pentru vremea toridă. Organizatorii anunță că produsele comercializate de artiști sunt ideale pentru orice ocazie, indiferent dacă sunt pentru „purtat, gustat, oferit în dar sau de luat acasă”.

Desigur, invitații nu vin doar să își expună produsele migăloase, ci să îi și învețe pe copii unele secrete din meseriile lor, motiv pentru care cei mici vor fi așteptați să participe la ateliere unde aceștia vor avea ocazia să experimenteze pictura pe lemn, crearea brățărilor din lână și mărgele, imprimarea serigrafică, pielăria, codițele colorate, animația stop motion sau chiar reciclarea creativă.

Ce artiști vor veni la „Grădina cu Artiști”

De la a zecea ediție a evenimentului nu vor lipsi nici piesele de teatru. Prin urmare, sâmbătă, 3 iulie, la ora 17:00, trupa Omidee va pune în scenă piesa Punguța cu doi bani, în timp ce trupa Sufletos va juca piesa Ema și Eric – despre bunele maniere duminicăm 4 iulie, de la ora 11:00. De asemenea, tot sâmbătă, de la ora 19:00, Ioana Ernea și Carlos Enrique vor susține concertul „Pe ritmuri sudamericane”.

Evenimentul este organizat de Creative Arts și Media Events & Entertainment, în parteneriat cu Primăria Sectorului 2.

Intrarea la eveniment este gratuită, cum se întâmplă toate evenimentele „Grădina cu Artiști”, iar mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști.

Cookies