Mini-festival de familie, organizat în Parcul Grădina Icoanei din București. În weekend cei mici pot învăța despre sustenabilitate și reciclare prin jocuri și artă

05 oct. 2022
2211 Afișari
Mini-festival de familie, organizat în Parcul Grădina Icoanei din București. În weekend cei mici pot învăța despre sustenabilitate și reciclare prin jocuri și artă
Mini-festival de familie, organizat în Parcul Grădina Icoanei din București. În weekend cei mici pot învăța despre sustenabilitate și reciclare prin jocuri și artă / Sursă foto: Facebook-Grădina cu Artiști

În acest weekend bucureștenii pot lua parte la un mini-festival de familie organizat de către Asociația Creative Arts&Events în Parcul Grădina Icoanei din Sectorul 2. Este vorba despre evenimentul cultural „Grădina cu Artiști”.

Mini-festival de familie, organizat în Parcul Grădina Icoanei

În acest final de săptămână, Parcul Grădina Icoanei devine galerie de artă. Anul acesta, ediția pregătită pentru bucureșteni vine sub o nouă formulă. Cei ce participă la mini-festivalul de familie vor putea admira expresii artistice ce promovează sustenabilitatea.

Astfel că, prin intermediul creativității și al originalității, artiștii au realizat piese ce accentuează ideea de refolosire și reutilizare a unor resurse.

Aceasta este cea de-a 35-a ediție a festivalului cultural dedicat artei.

Expoziția „Viața în Plastic”

În weekendul 7-9 octombrie urmează să fie lansată și expoziția „Viața în plastic”. Aici vor putea fi admirate lucrări de artă ce au ca temă principală reciclarea. Piese vor fi realizate de către artiști amatori sau profesioniști.

Această expoziție va putea fi văzută de către bucureșteni în perioada 7-16 octombrie 2022, atât în Parcul Grădina Icoanei, cât și în Parcul Ioanid.

În cadrul mini-festivalului bucureștenii vor putea lua parte la:

  • Activități de reciclare creativă,
  • Workshop-uri de jucării realizate din PET-uri sau carton,
  • Bijuterii și accesorii făcute din creioane și resturi textile,
  • Spectacole de teatru pentru copii,
  • Concerte.

Evenimentul reprezintă un mod plăcut și relaxant de a petrece finalul de săptămână împreună cu familia, fiind un loc unde cei mici pot alege din numeroasele activități organizate .

Programul complet al festivalului va fi publicat în timp util și poate fi consultat AICI, de persoanele interesate.

Cookies