BAZAR

Mini-biblioteci urbane în parcurile din Sectorul 1. UNDE vor fi deschise și de CÂND

Standurile RE:START ROMÂNIA – BIBLIOTECA DESCHISĂ sunt mini-biblioteci urbane, unde oamenii pot aduce cărți și lua la schimb altele, fără a fi condiționați de un abonament sau de un orar prestabilit, bazându-se exclusiv pe responsabilitatea cititorilor și pe dragostea acestora față de lectură și față de cărți.
Acest proiect va demara miercuri, 18 septembrie 2019, începând cu ora 12:30, la foișorul din Parcul Kiseleff. 
În Sectorul 1 vor fi accesibile iubitorilor de carte trei BIBLIOTECI DESCHISE, două dintre acestea în Parcul Kiseleff și una în Parcul Bazilescu. Astfel, cei care frecventează cele două parcuri vor putea lua și da la schimb cărți, participând practic la o veritabilă bibliotecă circulară.
RE:START ROMÂNIA a demarat proiectul RE:START ROMÂNIA – BIBLIOTECA DESCHISĂ cu scopul de a facilita și încuraja lectura și schimbul de carte. În afară de cele trei noi standuri din Parcul Kiseleff și Parcul Bazilescu, RE:START ROMÂNIA – BIBLIOTECA DESCHISĂ mai este prezentă în alte patru locații în Capitală, două în Ploiești și una pe malul mării.

Inspirați de comunitățile de cititori care s-au format în jurul standurilor și de apelurile constante de donație de carte, proiectul se află în faza de extindere, căutând voluntari care să Adopte Biblioteci și în alte orașe din țară. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.restart.org.ro sau pe Facebook @asociatiarestartromania.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button