ARHIVA B365

Min. Transporturilor va parcurge cu Familia Regală o stație a itinerariului „Trenul Aducerii Aminte”

Ministrul Transporturilor Dan Costescu a răspuns invitației primite din partea Familiei Regale a României și va participa alături de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, la evenimentul „Trenul Aducerii Aminte”. Astfel Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, va parcurge împreună cu Familia Regală ultima stație a itinerariului „Trenul Aducerii Aminte” de la Gara Titu (ora de plecare fiind 16.25), la Gara Regală Băneasa, sosirea fiind programată pentru ora 17.16, informează ministerul de resort într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Trenul Regal a plecat pe 1 decembrie din Gara Turnu Severin, la ora 8,30, iar prima oprire, pentru zece minute, a avut loc în Gara Filiaşi, la ora 10,49. A doua oprire a fost programată la Gara din Craiova, la ora 11,40, unde trenul a staţionat 20 de minute. Cea de-a treia oprire, pentru 10 minute, a fost în Gara din Slatina, la ora 13,10. A patra oprire va avea loc în oraşul Titu, la ora 16,13, unde trenul va staţiona 12 minute. Ultima oprire a trenului, în ziua de 1 decembrie, va fi la Gara Regala Băneasa, la ora 17,16.

Trenul Regal efectuează în mod simbolic cu ocazia Zilei Naţionale un itinerariu numit „Trenul Aducerii Aminte”, care reface traseul Turnu Severin – Bucureşti, ca un omagiu adus Regelui Carol I, la 150 de ani de la venirea sa în ţară.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button