ARHIVA B365

Min. Apărării:Documentaţia pentru modernizarea stadionului din Ghencea, depusă în cel mai scurt timp

„Normalitate, respect şi pasiune pentru perfomanţa fotbalistică a Stelei. Sunt lucrurile pe care mi le doresc atât eu cât şi Ministerul Apărării Naţionale. Apreciez mesajele primite de la suporteri, pentru care le mulţumesc. Documentaţia necesară procesului de reabilitare şi modernizare a stadionului urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp. Luăm în calcul utilizarea terenurilor de antrenament de către echipa de fotbal şi încercăm să găsim cât mai rapid soluţii concrete, cu respectarea legislaţiei şi în beneficiul sportului românesc”, a scris sâmbătă, pe Facebook, ministrul Apărării, conform romaniatv.net. 

În luna martie, Ministerul Apărării informa că George Becali a avut o întrevedere cu secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul din cadrul MApN, Otilia Sava, precum şi cu secretarul general al aceluiaşi minister, Codrin Munteanu.

„Reprezentanţii MApN au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii ‘Steaua’, precum şi stadiul procesului de stabilire a taxei de licenţă pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea mărcii”, informa MApN într-un comunicat de presă transmis la acea dată.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button