Milli Vanilli și Kaoma cântă sâmbătă la Banchet by Retroteca, în Hala Laminor. Blame it On The Rain (foarte potrivit acum la București) și Lambada, ca pe vremuri

14 iun. 2024
1395 afișări
Milli Vanilli și Kaoma cântă sâmbătă la Banchet by Retroteca, în Hala Laminor. Blame it On The Rain (foarte potrivit acum la București) și Lambada, ca pe vremuri
Milli Vanilli și Kaoma cântă sâmbătă la Banchet by Retroteca, în Hala Laminor. Blame it On The Rain (foarte potrivit acum la București) și Lambada, ca pe vremuri | Sursa foto: Hala Laminor - Facebook

Sâmbătă seara, 15 iunie, în Hala Laminor vor răsuna melodii precum Lambada, Girl you know is true sau Blame It on The Rain în cadrul evenimentului Banchet by Retroteca. Va avea loc o super petrecere cu Sweet Kiss si DJ JIJI, unde invitați speciali sunt Milli Vanilli & Kaoma.

Banchet by Retroteca la Hala Laminor, sâmbătă seara

Banchet by Retroteca vrea să readucă petrecerile de sfârșit de an școlar de acum 20-30 de ani în prezent, când adolescenții de atunci uitau de examenele care băteau la ușă, de admitere la liceu sau facultate.

Ia-ți prietenii și vino la o petrecere excepțională cu invitați speciali pe muzici care au făcut o țară întreagă să danseze dar și înconjurul lumii și au fost fredonate de generații întregi.

Îmbracă-te ca acum 20 de ani sau fii cool așa cum ești zi de zi și vino la BANCHET să te reîntâlnești cu piesele pe care toată lumea a dansat măcar o dată, dar și cu cei care vor să retrăiască la intensitate maximă momente pe care doar petrecerile retro le pot învia.

Accesul se face de la ora 20:00.

Programul Banchetului este următorul:

  • 21:30 – Sweet Kiss
  • 23:00 – Milli Vanilli
  • 00:30 – Kaoma

Accesul copiilor pânǎ la 6 ani este gratuit, însă doar însoțit de cel puțin un pǎrinte cu bilet valabil.

Accesul copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani se face numai pe baza unui bilet valabil. Aceștia nu vor putea achiziționa băuturi alcoolice.

Hala Laminor beneficiază de parcare subterană, contra cost, cu intrarea din Șoseaua Industriilor.

Accesul în locația de eveniment se face fie din exteriorul clădirii, zona laterală dinspre Șoseaua Industriilor, fie din parcarea subterană.

Pentru cei care vor să retrăiască momente unice și să danseze pe melodii cunoscute de generații întregi, pot cumpăra bilete de AICI.

Scurtă istorie a formației Milli Vanilli

Milli Vanilli a fost o formație muzicală activă între 1988 și 1998, avându-i ca membri pe Fab Morvan și Rob Pilatus. Trupa a avut un pracurs învăluit în controverse. De fapt, Frank Farian a înființat Milli Vanilli, alături de soliștii Charles Shaw, John Davis, Brad Howell și Linda Rocco.

Deși erau foarte talentați, aceștia nu aveau o imagine scenică suficient de convingătoare, motiv pentru care Frank Farian i-a angajat pe Fabrice Morvan și Robert Pilatus, care erau doi tineri manechini și animatori, pe care i-a descoperit într-un club din Berlin, pentru a le ține locul pe scenă, în timp ce adevărații interpreți cântau în culise. Drept urmare, când s-au aflat aceste amănunte, le-a fost retras Premiul Grammy primit în 1990, iar Fab și Rob s-au despărțit.

În prezent, doar Fabrice Morvan mai face parte din grup.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies