Milionarul care a parcat ca bogații, în Dorobanți. Un Rolls Royce imaculat, decapotat și lăsat, elegant, pe trecerea de pietoni. „Din 2013 parchează așa, o fi locul lui!”

18 sept. 2023
8328 afișări
Milionarul care a parcat ca bogații, în Dorobanți. Un Rolls Royce imaculat, decapotat și lăsat, elegant, pe trecerea de pietoni.
Milionarul care a parcat ca bogații, în Dorobanți. Un Rolls Royce imaculat, decapotat și lăsat, elegant, pe trecerea de pietoni. "Din 2013 parchează așa, o fi locul lui!". Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Șoferul unui Rolls-Royce a parcat, simultan, pe o trecere de pietoni și într-o intersecție din București. Internauții spun că nu ar fi prima oară când bărbatul parchează astfel.

Mașina i-ar aparține unui milionar

O nouă parcare neregulamentară a fost surprinsă într-o intersecție din Cartierul Dorobanți. Un șofer și-a lăsat mașina într-o intersecție, pe o trecere de pietoni.

Având în vedere că mașina era un Rolls Royce în valoare de sute de mii de euro, nu a avut cum să treacă neobservată. Un bucureștean a văzut-o, a fotografiat-o și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Rolls-Royce parcat neregulamentar
Rolls-Royce parcat neregulamentar. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Internauții au recunoscut imediat bolidul, spunând că i-ar aparține unui milionar cunoscut.

De asemenea, tot oamenii au spus și că șoferul respectiv parchează des neregulamentar și a mai apărut în trecut pe rețelele de socializare.

Câteva dintre comentarii

  • „Când o să vedem una din asta ridicată?” (C. C.)
  • „Dacă eram polițist și mă chema cineva să îi dau amendă, tot ăluia îi dădeam pentru că m-a deranjat.” (A. G.)
  • „La cum parchează de obicei, acum e brici.” (D. S.)
  • „Așa talent ce are mașina asta, are voie să parcheze unde vrea ea. Mașina e facută să încalce toate regulile, la cum arată, își permite și îi stă și bine în ipostaze neregulamentare.” (A. D. S. A.)

Același bolid, parcat în același loc acum câteva luni

Același șofer a mai apărut în trecut pe rețelele de socializare pentru felul în care și-a parcat mașina. În luna mai 2023, bărbatul a lăsat bolidul în același loc ca acum, tot în aceeași poziție, la fel de neregulamentar.

La acea vreme, șoferul a fost numit un „campion al parcărilor” de către internauți. Și nici atunci nu a fost prima dată când vehiculul a fost parcat neregulamentar, potrivit bucureștenilor:

Așa face mereu.”

Bolid parcat în mijlocul străzii
Bolid parcat în mijlocul străzii. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Te-ar putea interesa și:

Cookies