LA MINE-N CARTIER

Mii de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite în Sectorul 6

În urma documentării şi a investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, a rezultat faptul că cei doi ridicau în mod regulat cantităţi mari de ţigări din zona în care este oprit trenul ce vine din Republica Moldova. De asemenea, după achiziţia pachetelor de ţigări, acestea erau depozitate la adresele de domiciliu ale celor doi şi într-un autoturism marca Volkswagen Passat, proprietatea lui D. Marian, de unde erau distribuite într-un interval foarte scurt de timp către micii comercianţi de pe raza sectorului 6. În ziua de 30.01.2012, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Sectorului 6, au efectuat percheziţii la domiciliile celor doi.

Cu ocazia percheziţiilor a fost prins în flagrant, în faţa imobilului de domiciliu, D. Petrică în timp ce îi vindea unui cetăţean irakian 10.000 ţigarete, ce proveneau din contrabandă şi nu erau marcate corespunzător. Continuându-se cu efectuarea percheziţiilor domiciliare, au fost identificate 270.000 ţigarete de diferite mărci, provenite din contrabandă şi care nu erau marcate corespunzător, în valoare de aproximativ 85.000 de lei.

De asemenea, a fost găsită suma de 14.605 de lei, rezultată din vânzarea pachetelor de ţigări provenite din contrabandă. În cauză a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de D. Marian şi D. Petrică pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere de produse accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător. Faţă de cei doi s-a dispus măsura reţinerii, urmând ca în continuare să fie prezentaţi Judecătoriei Sectorului 6 cu propunerea de arestare preventivă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button