BAZAR

Mihai Trăistariu dă în judecată Times New Roman „pentru glume proaste”. Cere daune de 2 miliarde lei

Mihai Trăistariu a acționat în judecată site-ul de satiră Times New Roman. De ce? “Este a cincea oară când fac glume proaste și îi dau în judecată. Azi dimineață i-am acționat în judecată”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Paginademedia.ro.

Mihai Trăistariu a reacționat, în primă instanță, printr-un comentariu la un articol de pe Times New Roman cu titlul: “Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: Sunt scârbită.” Ce a comentat Trăistariu: “cu asta ati pus capac. Eram de mult decis sa va dau in judecată. Mâine dimineață încep demersurile. Sorry. Dacă n-aveți bani să plătiți, veți face pușcărie”.

Un redactor Times New Roman l-a sunat apoi pe solist. “Un coleg l-a sunat azi pe Mihai Trăistariu după ce a pus acel comentariu. I-a spus că azi dimineață a demarat procedurile”, a declarat pentru Paginademedia.ro Alex Dona, director Infant Media, compania care editează site-ul Times New Roman.

Trăistariu a declarat pentru Paginademedia.ro că a cerut daune de două miliarde de lei vechi. “Le-am cerut două miliarde. Am mai câștigat un proces cu Cancan, în 2008 și am câștigat 1,1 miliarde. Tot pentru glume proaste,” a declarat Trăistariu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button