BAZAR

Mihai Stoica și Gică Popescu, la muncă în închisoare:Unul face tâmplărie, celălalt se ocupă de sport

După ce au stat 21 de zile în carantină, de câteva zile cei doi au primit posibilitatea să iasă la muncă. E un fel de a spune “să iasă”, pentru că, de fapt, tot în interiorul închisorii se desfăşoară această activitate. Surse din anturajul celor doi condamnaţi au dezvăluit pentru fanatik.ro ce activităţi şi-au ales aceştia.

Primul care a avut posibilitatea să iasă la muncă a fost Mihai Stoica. „Poate în libertate Meme pare şi chiar este o persoană arogantă, dar de cînd se află închis la Rahova a devenit alt om. Nu este atît de rău pe cît sar unii, şi nu puţini, să dea cu pietre. Nu face nazuri şi a acceptat fără probleme să iasă să muncească. A ales să îşi petrească cîteva ore pe zi în atelierul de tîmplărie al penitenciarului. Această activitate este şi un avantaj pentru el, deoarece, în condiţiile în care a primit o pedeapsă de trei ani şi şase luni, va avea posibilitatea să ceară eliberarea condiţionată la numai doi ani şi patru luni din pedeapsă. Pentru că o zi de lucru echivalează cu două zile de puşcărie. În plus, Meme poate chiar încasa legal bani pentru serviciile prestate! Nu vă gândiţi că e o sumă mare sau un salariu fix, e vorba de un comision pe care îl primeşte de la conducerea penitenciarului din suma totală încasată pe lucrările pe care le execută. Poate ajunge la 300 , maximum 400 de lei pe lună”, au dezvăluit sursele respective pentru fanatik.ro.

Celula de la Rahova nu i-a ucis pasiunea pentru sport lui Gică Popescu, aşa că fostul căpitan al echipei naţionale şi al Barcelonei şi-a găsit refugiul în acelaşi domeniu şi în mediul corecţional. “Aşa cum era normal, Gică a ales să se ocupe de activităţile sportive. Merge zilnic la sala de sport şi se ocupă de exerciţiile de fitness cu deţinuţii şi cu orele de fotbal pe terenul sintetic. Gică este ca un antrenor pentru deţinuţi, iar de nenumărate ori se bagă cu aceştia la fotbal. Băieţii l-au ales deja căpitanul lor şi aşteaptă să se înscrie cu o echipă la campionatul de fotbal dintre penitenciare”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button