ARHIVA B365

MIHAI STOICA, bătut în închisoare

„Problemele lui Mihai Stoica în închisoare se diversifică. Surse din Jandarmerie susțin că ultimele zile i-au adus fostului manager general de la Steaua un conflict care nu s-a terminat deloc plăcut pentru el. În timp ce efectua plimbarea zilnică prin curtea închisorii, irascibil, MM a intrat într-un conflict verbal cu alți doi deținuți, fani ai lui Dinamo București. Cearta a degenerat și s-s terminat cu o pereche de palme aplicată lui MM Stoica! Scandalagiii au fost despărțiți de gardieni, dar era prea târziu pentru fostul oficial stelist, căruia i se aplicase deja prima corecție fizică din regimul de detenție”, scrie oracoluldelabalcesti.ro.

STEAUA-DINAMO: Manşa tur a semifinalei Cupei României dintre Steaua şi Dinamo se va disputa pe 27 martie, de la 20:30, în direct pe Protv şi liveTEXT pe RomaniaTV.net

Roş-albaştrii au stabilit preţurile pentru STEAUA-DINAMO din Cupă, iar aseară au demarat vînzarea online a tichetelor. Campioana României a pus în vînzare nu mai puţin de 40.000 de bilete, iar fanii au luat cu asalt site-ul oficial al clubului.

Până acum, după mai puţin de 24 de ore de la punerea în vânzare a tichetelor, s-au vîndut peste 30.000, informează romaniatv.net. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button