Mihai Stoica, amendat, după ce i-a agresat şi înjurat pe reporterii ProSport şi Pro TV

de:
23 iul. 2013
0 Afișari
Mihai Stoica, amendat, după ce i-a agresat şi înjurat pe reporterii ProSport şi Pro TV

UPDATE: Mihai Stoica a fost amendat cu 400 euro de Tribunal şi a fost obligat să plătească cheltuielile de judecată, după ce i-a înjurat şi agresat pe jurnaliştii ProSport şi ProTV, informează România TV.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a apărut, marţi, în faţa unei instanţe la tribunalul din Skopje, fiind acuzat de vătămare corporală, după ce a agresat o echipă de jurnalişti de la ProSport şi Pro TV, la antrenamentul oficial susţinut de „roş-albaştri” la Skopje.

Mihai Stoica a recunoscut că se face vinovat de ultraj şi vătămare corporală. La audieri au fost prezenţi mai mulţi diplomaţi români, potrivit România TV.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV şi jurnalista Alexandra Tănăsescu au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor.

Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal. În urma agresiunii la care a fost supusă de oamenii de ordine de la stadion, mâna Alexandrei a fost bandajată de către medici.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a început să strige că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii să se prezinte cu mandat, scrie www.prosport.ro.

În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a negat că ar fi avut gărzi de corp. Oficialul Stelei a declarat în faţa autorităţilor că cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tănăsescu nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.

Steaua întâlneşte, marţi, de la ora 21.45, la Skopje, pe Vardar, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, meci transmis în direct de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0.

Cookies