Mihai Stănişoară a demisionat din Camera Deputaţilor

de:
29 apr. 2015
0 Afișari
Mihai Stănişoară a demisionat din Camera Deputaţilor

Acesta a anuntat ca pentru o vreme se va tine departe de politica, informeaza Hotnews.ro: „Dupa o indelungata deliberare si auto-analiza, am hotarat ca drumul pe care il voi urma de acum inainte sa nu mai includa, cel putin pentru o perioada, politica de partid sau cea parlamentara”.

Un martor audiat de procurorii DNA in dosarul licentelor Microsoft a descris in declaratia data anchetatorilor presupusa filiera care ar fi comis fapte trafic de influenta si luare de mita in ceea ce priveste cumpararea licentelor si leaga numele lui Adrian Nastase si Victor Ponta de acest caz, relata in toamna anului trecut agentia Mediafax. In declaratie apare si numele lui Mihai Stanisoara.

„In decembrie 2004, dupa schimbarea partidului de guvernamant ca urmare a alegerilor ce au avut loc, Claudiu Florica fiind in relatii personale directe cu diversi membrii ai Partidului Democrat, cum ar fi Romeo Raicu, Mihai Stanisoara, Victor Blaga, Rasvan Toader si-a reluat campania de atac la adresa firmei Siveco si a solicitat si noilor ministri reincluderea firmelor FSC, Net Consulting si Softwin, firme pe care le controla in mod indirect, in acest proiect, dar fara succes”, ar fi declarat martorul.

Cookies