BAZAR

Mihai Petre şi-a deschis Academie de Dans

Proiectul era în desfăşurare de ceva vreme, însă acum a ajuns la stadiul pe care Mihai şi Elwira şi l-au dorit, scrie mediafax.ro.

„Noi am început să antrenăm încă din 2002, dar la nivel de performanţă. Şcoala noastră se mândreşte cu câteva dintre cele mai bine clasate perechi din ţară, însă prin desciderea acestei Academii vrem să lucrăm cu toţi cei care iubesc dansul. Cursurile noastre sunt dedicate persoanelor care îşi doresc să înveţe să danseze, indiferent că sunt la un nivel începător sau mai avansat. Vin la sală oameni care îmi spun că ei au două picioare stângi. Provocarea pentru mine este să le demonstrez că nu au dreptate şi că, dacă există un pic de voinţă, oricine poate dansa”, a declarat juratul.

Evenimentul de deschidere a avut loc chiar într-una din sălile Academiei de Dans, aflată în centrul Sema Park din Bucureşti.

Invitaţii au putut urmări câteva demonstraţii  de jive, rumba, samba ori tango sauvals. Toţi cei invitaţi au avut parte de prima lor lecţie de dans. Aceştia au învăţat alături de Mihai, Elwira şi ceilalţi antrenori câţiva paşi savals şi salsa, ringul devenind neîncăpător.

În cadrul Academiei, doritorii pot învăţa nu doar dansuri latino, ci şi dansuri populare. 

Înscrierile pentru noile grupe vor începe în luna octombrie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button