Mihai Petre, pus la punct de un concurent nervos, la Românii au talent

de:
09 mart. 2013
10 Afișari
Mihai Petre, pus la punct de un concurent nervos, la Românii au talent

Paul Gheorghe a încercat să-i convingă pe Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu că are puteri de mentalist, iar pentru aceasta a ales două persoane din public. Însă, puterile lui Paul Gheorghe nu au avut efectul scontat, notează rtv.net.

Cum pe cei din public Paul nu a reuşit să-i facă să simtă nimic – scopul fiind „o răcoare în palmă” -, el şi-a încercat norocul cu Mihai Petre, dar nici de această dată nu i-a ieşit, iar juratul l-a respins sec.

Tânărul nu a suportat prea bine refuzul şi a urmat un dialog destul de tensionat între cei doi. „Eşti foarte agitat, ce-i cu tine?”, i-a spus Paul lui Mihai Petre, pe care l-a acuzat că nu a vrut să spună că „a simţit ceva”.

„Vreau să pleci, pentru că îmi pierd timpul cu tine”, a fost răspunsul lui Mihai Petre, ceea ce a generat o reacţie nervoasă din partea concurentului. „Auzi, puştiu? Eu îmi pierd timpul cu tine! Ai auzit?”, i-a spus Paul lui Mihai Petre.

Invitat totuşi să părăsească scena, tânărul a rămas secunde bine pironit în faţa juraţilor şi a încercat să-i intimideze cu o atitudine aproape agresivă, dar în cele din urmă a părăsit platoul.

Cookies