Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică, chemați la DNA în dosarul Antenelor

de:
25 iul. 2013
0 Afișari
Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică, chemați la DNA în dosarul Antenelor

Mugur Ciuvică a povestit că a primit un telefon din partea unui reprezentant al DNA, care i-a cerut să se prezinte, în calitate de martor, la sediul Direcției, pentru a fi audiat în dosarul în care Sorin Alexandrescu este acuzat că l-a șantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

„Face parte din programul lor, să ne plimbe și pe noi la DNA. Dacă ar putea să ne ceară scuze, ar fi și mai bine, dar nu cred”, a spus Mugur Ciuvică la intrarea în sediul DNA. 

Moderatorul Mihai Gâdea a mărturisit și el în emisiunea de miercuri că DNA l-a contactat insistent, de asemenea prin telefon, pentru a-l chema în vederea unor audieri și în calitate de martor, în același dosar Alexandrescu. La cererea directorului Antena 3, DNA a formulat și o citație în scris. Gâdea a spus că solicitarea DNA nu are caracter obligatoriu, dar se va prezenta la Direcția Națională Anticorupție din ”curiozitate jurnalistică”, conform RTV.

„La DNA am fost chemat ca și martor. Când voi ieși voi da mai multe declarații”, a spus Mihai Gâdea jurnaliștilor joi dimineața, la intrarea în sediul DNA. 

La sediul DNA a sosit şi Mircea Badea, coleg de trust cu Mihai Gâdea şi bun prieten cu acesta, pentru a-l susţine.

Directorul Antena 3 a precizat că a auzit de cazul Alexandrescu din presă, iar Ciuvică a afirmat că nu s-a întâlnit niciodată cu Sorin Alexandrescu.

Cookies