ȘTIRI

Membru al trupei Șuie Paparude, în stare gravă după un infarct

Update 21.10 – La Spitalul Județean din Timișoara unde Michi a fost transportat cu o ambulanță, i se vor face mai multe investigații neurologice. Medicii încearcă să stabilească cât de afectat îi este creierul, în urma stopului cardio-respirator din noaptea de sâmbătă spre duminică.

 

Michi a fost operat, fiindu-i montate două stenturi. El se află în stare stabilă, dar tot în comă, după ce a fost operat la spitalul de boli cardiovasculare din Timișoara. El a făcut infarct miocardic la finalul unui concert. Potrivit surselor citate, medicii cardiologi sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice a lui Mihai Câmpineanu, un medic neurolog de la Spitalul Judeţean din Timişoara fiind chemat la Institutul de Boli Cardiovasculare, unde componentul formaţiei Şuie Paparude se află internat.

Directorul medical al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Constantin Luca, a declarat corespondentului MEDIAFAX că medicii vor ţine cont de dorinţa familiei şi nu vor mai face declaraţii oficiale despre starea de sănătate a lui Mihai Câmpineanu.

Mihai Campineanu a cazut la pamant, imediat ce trupa Suie Paparude si-a incheiat evolutia, scrie opiniatimisoarei.ro, citată de realitatea.net.

El le-a spus colegilor ca are dureri puternice in piept, iar in secunda imediat urmatoare s-a prabusit in hala Fructus de pe Gheorghe Lazar unde avea loc show-ul noaptea trecuta. Cantaretul in varsta de 40 de ani s-a lovit si la fata, in cadere. Imediat colegii si organizatorii concertelor au sunat la numarul de urgenta 112 ca sa ceara ajutor. Un echipaj SMURD a venit in cea mai mare graba la hala si l-a preluat pe Mihai Campineanu.

Medicii l-au transportat la Spitalul Municipal Timisoara, unde doctorii de la urgente s-au chinuit sa il resusciteze. Potrivit acestora, Michi de la Suie Paparude a suferit un infarct. In cursul diminetii, cantaretul a fost transferat de la Clinicile Noi la Institutul de Boli Cardio Vasculare de la Padurea Verde.

Medicii spun că Mihai Câmpineanu, în vârstă de 43 ani, suferea de multă vreme de cardiopatie ischemică. Pe acest fond, oboseala, nopţile nedormite şi stresul concertelor au influenţat apariţia infarctului.

„De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o tot aici in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit”, a declarat colegul de la Suie Paparude, Mihai Dobre.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button