BAZAR

Mihai Bendeac NU a semnat contractul cu Prima TV din cauza pretenţiilor financiare

Dacă la primele discuţii cu Prima TV revenirea lui Mihai Bendeac era o certitudine, când a venit vorba de cifre, cele două părţi nu s-au mai înţeles. „Bendeac nu va fi la Prima TV până la urmă… Nu s-a înţeles la bani cu cei din conducere, a avut pretenţii mult prea mari. Negocierile s-au încheiat fără niciun rezultat. Bendeac nu a semnat contractul cu Prima TV”, au declarat surse citate de ziarulring.ro.

Oficialii Prima TV n-au comentat despre negocierile purtate în ultimele săptămâni cu Mihai Bendeac, în schimb au confirmat, pentru „ring”, că actorul nu va avea emisiunea mult visată: „Grila de primăvară a Prima TV este completă, iar Mihai Bendeac nu face parte dintre vedetele postului”.

Nemulţumit că nu-şi poate parodia colegii şi chiar şefii, Mihai Bendeac a invocat cenzura la „iComedy”, a refuzat să mai filmeze şi apoi a decis să pună punct contractului, cerând, totodată, să nu plătească nicio despăgubire. Asta după ce despărţirea de Prima TV s-a produs în urma unui scandal similar: a plecat din trupa „Mondenii” înainte de expirarea contractului şi a refuzat să plătească suma prevăzută de clauza de reziliere unilaterală. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button