Mihaela Rădulescu se apucă de sporturi extreme la 44 de ani

de:
10 apr. 2014
3 Afișari
Mihaela Rădulescu se apucă de sporturi extreme la 44 de ani

La 44 de ani, Mihaela Rădulescu a hotărât sa incerce un lucru nou: base jumping. „Tineretea nu e doar despre cum arati, ci si despre ce traznai iti trec prin cap. Si ce vibratii iti incing sufletul – ma bate gandul sa incerc un base jump. Mai am de facut niste zeci de salturi cu parasuta, ca sa invat sa o deschid cat mai tarziu. Fiecare…cu ce-l zgandae. Sper ca si mintea voastra duduie de planuri neobisnuite, despre care stiti doar voi si cei care nu rad de voi cand le povestiti. ‘No balls, no game’, zic”, a anuntat Mihaela pe Facebook.

Fanii divei au reactionat imediat, incurajand-o sa-si puna planul in aplicare. „Mihaela, esti tanara si peste 10 ani, asa ca ai timp sa faci orice trasnaie”, „Nu-ti mai ascunde aripile”, „Bravo… asa se traieste… cu andrenalina”, „Daca nu erau moldovence pe Pamant, lumea era mai fada” – sunt cateva dintre comentariile prietenilor Mihaelei, scrie cancan.ro.

Ce este base jumping

Base Jumping este un sport dezvoltat in principal din parasutism, dar diferentele intre sunt foarte mari. Una ar fi distanta fata de sol, care ii forteaza pe practicantii de base jumping sa renunte la parasuta de rezerva, pentru ca nu au timp sa o deschida, si mai ales timpul de planare care, dupa deschiderea parasutei, se reduce la ordinul a catorva secunde.

Cookies