Mihaela Rădulescu răspunde criticilor primite după ROMÂNII AU TALENT: „Sunt plătită să joc un rol”

de:
16 mart. 2015
1 Afișari
Mihaela Rădulescu răspunde criticilor primite după ROMÂNII AU TALENT:

Revenită pe micile ecrane în calitate de jurat al show-ului PRO „Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a reuşit să provoace românii aşa cum nimeni nu a mai făcut-o de mult. A lins o concurentă pe umăr, a sărutat un puşti, şi-a tăvălit sânii în făină şi nu s-a ponderat în critici la adresa „talentaţilor” care i-au trecut prin faţa ochilor.

„Joc un rol acolo, cel mai nepopular, „bad guy”, un fel de „Gică contra” în traducere neaoşă. Aşa e formatul oriunde în lume. Pentru asta am fost angajată şi, după reacţiile stârnite şi cifrele de audienţe, se pare că toţi ne facem perfect treaba la locul de muncă. Nimic nu întărâtă mai mult decât succesul şi fericirea altora. Asta ştim toţi, dar puţini recunoaştem. Faptul că am fost angajată să joc un rol în acest spectacol de televiziune nu e nici pe înţelesul tuturor şi nici pe placul tuturor. Dar, cum mă ştiţi, îmi asum tot ce fac şi merg mai departe, iar mulţi rămân exact la nivelul de la care au păreri virulente. Să fie pace !”, a declarat Mihaela Rădulescu. scrie libertatea.ro.

“Mă doare doar suferinţa oamenilor din jur, a celor care mă ştiu bine, de la familie, la prieteni buni şi până la oamenii cu care lucrez. Mă doare să-i văd îngrijoraţi pentru mine. Dar îi liniştesc mereu şi îi rog să-şi aducă aminte de ce mă iubesc ca om sau mă apreciază ca profesionist. Şi mă mai doare puţin faptul că, din pricina atâtor oameni răi, nu-mi mai pot aduce copilul în ţară. Oamenii fără scrupule pot fi, oricând, şi periculoşi. Nu vreau să-mi pun copilul în nici un fel de pericol. Aştept vremuri mai bune…”, a completat Mihaela Rădulescu.

Cookies