ȘTIRI

Mihaela Rădulescu, mic dejun cu iaurt expirat. Cum au reacţionat fanii vedetei pe Facebook

Dupa ce a postat cele doua fotografii, Mihaela Radulescu a primit foarte multe reactii de la fanele sale pe contul sau de Facebook, cele mai multe pozitive, precum “Mic dejunul campionilor”, dar si unele negative, printre care “product placement”, scrie dailybusiness.ro. 

Un mesaj mai “consistent” suna asa: “Activia ta a expirat sapt trecuta vineri pe 14.03. Te admir pt forma excelenta si parteneriatul cu Danone, however, activia cu fructe e plin de coloranti si zero nutrienti!!! Toti nutritionistii recomanda iaurtul simplu iar tu stii asta fff bine si nu cred ca il folosesti pe cel din poza! O zi minunata!”. Mesajul a strans rapid peste 50 de like-uri.

„Sunteţi mai informaţi decât oamenii de ştiinţă, dragilor. Bănuiesc că iaurtul e pasiunea voastra, nu zvonistica de maidan. Sunt convinsă că vă petreceţi timpul liber, tot, în laboratoare şi că vieţile voastre sunt perfecte, cap-coadă şi mai ales, coada-cap.:))). (…) Am slăbit prea mult? Judecaţi tot după studiile din laboratorul personal?! Că mi se pare că sunteţi fană şunci şi colăcei. Iar eu nu-i am, îmi cer scuze. Doamne, de-aia nu reuşiţi să aveţi vieţi frumoase, priviri senine şi suflete bogate, pentru că răutăţile, comentariile maliţioase şi aşa-zisa „ştiinţă” din capul vostru sunt imposibil de eliminat. Mai încercati, doamnelor, e tare păcat să vă pierdeţi tineretea, energia, timpul cu răutăţi (…)”, le-a răspuns Mihaela Rădulescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button