BAZAR

Mihaela Rădulescu la „Dansez pentru tine” – amintiri de la nunta cu Bănică. VIDEO CU DANSUL

DANSEZ PENTRU TINE. Mihaela Rădulescu a fost, alături de Bogdan Boantă, protagonista unui moment extrem de special la Dansez pentru tine, vedeta dansând pentru a îndeplini visul lui Sabin, un copil sărman, talentat la dans, relatează realitatea.net.

După ce s-a terminat momentul, Mihaela Rădulescu a fost întâmpinată de Ştefan Bănică, care i-a luat mâna şi a felicitat-o pentru moment. Vedeta nu a scăpat momentul să îşi înţepe fostul soţ, cu o declaraţie despre nunta lor.

Mihaela i-a spus lui Ştefan Bănică: „Eu la nunta noastră am dansat cu alţii, pentru că tu cântai”.

Pentru că Ştefan Bănică nu părea să îşi aducă aminte, Emilia Popescu a completat şi ea: „Am şi fost şi eu am şi dansat cu tine, Ştefan. Dar tu cu Mihaela, nu”.

DANSEZ PENTRU TINE.Mihaela Rădulescu a declarat, încă de la începerea repetiţiilor, că a iubit întotdeauna dansul, făcând şi o afirmaţie care nu le va pica prea bine bărbaţilor care au fost în viaţa divei.

DANSEZ PENTRU TINE. Mihaela Rădulescu a avut parte de un mic incident neplăcut, chiar de la prima repetiţie pentru dansul special, tangoul pe care îl va dansa în scop caritabil în cadrul emisiunii DANSEZ PENTRU TINE.

Bogdan Boantă a vrut să înceapă imediat repetiţiile, spre surprinderea vedetei şi, încă de la primele mişcări, Mihaela Rădulescu s-a accidentat uşor, după ce a fost lovită de coregraful său.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button