Mihaela Rădulescu a recunoscut în direct la TV relaţia cu paraşutistul Felix Baumgartner

de:
12 dec. 2014
0 Afișari
Mihaela Rădulescu a recunoscut în direct la TV relaţia cu paraşutistul Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu (45 de ani) a recunoscut, în emisiunea realizată de Cătălin Măruţă la Pro TV, că relaţia a început la scurt timp după ce l-a intervievat, în luna octombrie, pe Felix Baumgartner (45 de ani), celebrul paraşutist care a sărit din stratosferă, stabilind recordul mondial de viteză în coborâre liberă.

„Se poate vorbi despre o poveste care se scrie acum şi suntem abia la prima pagină. Dar, da, avem o relaţie de două luni. A fost un interviu foarte bine documentat, foarte bine făcut. Mi s-a mai întâmplat o dată în viaţă, tot de la un interviu mi s-a tras, şi m-am măritat cu Ştefan (Ştefan Bănică Jr, căsătorie ce a durat din 1994 până în 1999 – n.red.)”, a declarat râzând Mihaela Rădulescu, în emisiunea „La Măruţă”.

Totuşi, membra juriului „Românii au talent” a menţionat că nu s-a gândit la început la o relaţie, ci că principalul ei scop a fost să-i ia interviu „unui sportiv de talie mondială, unui erou al timpurilor noastre”, întâlnire pe care s-a străduit să o obţină vreme de doi ani, scrie adevarul.ro.

De asemenea, vedeta a declarat că în momentul în care l-a întâlnit pe Baumgartner nu mai avea o relaţie cu Dani Oţil, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1, alături de care şi-a petrecut ultimii şase ani, pe care, spune Rădulescu, „nu-i regretă nicio secundă.”

„Nu, nu mai eram cu Dani, noi ne-am încheiat relaţia frumos, suntem în continuare prieteni, el e un băiat de nota zece şi relaţia noastră a fost la fel. Au fost şase ani frumoşi, minunaţi, nu-i regret nicio secundă”, i-a mărturisit vedeta TV lui Măruţă.

Aceasta a ţinut să precizeze că locuieşte în continuare în Monaco şi a subliniat faptul că nu a fost curioasă ce avere deţine paraşutistul austriac: „Eu am un job foarte bine plătit, am o viaţă organizată financiar şi dacă te uiţi la bărbatul ăsta cum arată, crezi că te mai interesează câţi bani are?”

Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu a infirmat zvonurile apărute în presa austriacă, potrivit cărora Baumgartner ar urma să se căsătorească cu fostul model şi regina frumuseţii austriacă Nicole Oetl, alături de care a avut o relaţie de şase ani. „Trebuia să se căsătorească cu iubita lui, dar s-au despărţit în urmă cu un an. El aparţine tuturor, nu e genul de bărbat pe care îl poţi lua acasă şi să-l pui să spele vasele, el trebuie lăsat să existe, iar eu asta fac şi mă bucur de un moment extraordinar din viaţa mea”, a lămurit Mihaela Rădulescu.

Primele indicii despre relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au apărut pe 21 noiembrie, când agenţia foto Getty Images a publicat o serie de imagini cu vedeta din România în care aceasta era descrisă drept „presupusa iubită” a paraşutistului.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu a confirmat, pe Facebook, despărţirea de Dani Oţil

Cookies