ARHIVA B365

Mihaela Geoană, Valeriu Tabără şi Frunzăverde, menţionaţi în dosarul fraudelor bancare

În declaraţia dată de Mihai Stan la DIICOT apar atât numele Mihaelei Geoană, al lui Valeriu Tabără şi al lui Sorin Frunzăverde, informează rtv.net. 

„Nu ştiu despre cine-i vorba, habar n-am, a fost foarte multă lume în audienţe pe probleme de finanţe. Habar n-am cine este acest Stan. Băncile au greşit când au făcut evaluarile astea, ministerul nu are nicio treabă”, a declarat Valeriu Tabără, fostul ministru al Agriculturii, la România TV. 

Cu ajutorul mai multor funcţionari din bănci, reţeaua împrumuta mari sume de bani fără acoperire. O grupare coordonată de persoane influente din mediul de afaceri din Capitală ar fi luat ilegal credite de la două bănci pentru 35 de firme cu sprijinul a şapte directori ai băncilor, prejudiul fiind de 85 mil. euro. Detalii găsiţi aici. 

De asemenea, numele Oanei Mizil, al lui Vasile Blaga şi al cuscrului lui Băsescu apar în dosarul fraudelor bancare. 

Oana Mizil ar fi luat un credit de la una din băncile fraudate pentru achiziţionarea unui apartament într-un bloc cu bulină roşie, în centrul Capitalei. După ce a primit banii de la bancă, Oana Mizil nu a mai plătit nicio rată din credit.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button