Miercuri nu se pot cumpăra bilete de tren online. CFR Călători: Aplicația va fi oprită pentru lucrări complexe de mentenanță

19 sept. 2023
141 Afișari
Miercuri nu se pot cumpăra bilete de tren online. CFR Călători: Aplicația va fi oprită pentru lucrări complexe de mentenanță
Miercuri nu se pot cumpăra bilete de tren online. CFR Călători: Aplicația va fi oprită pentru lucrări complexe de mentenanță. FOTO: Agerpres

CFR îi anunță pe călători că, miercuri, 20 septembrie, nu se pot cumpăra bilete de tren online. Compania anunță că aplicația va fi oprită vreme de 24 de ore pentru lucrări complexe de mentenanță.

Astfel, dacă doriți să plecați cu trenul miercuri și să cumpărați bilet tot atunci, trebuie să știți că nu-l puteți achiziționa online.

CFR Călători: Miercuri nu se pot cumpăra bilete de tren online

Întreruperea aplicațiilor de vânzare online în data de 20 septembrie 2023, anunță CFR Călători într-un comunicat.

CFR îi anunță pe călători că, miercuri, la data de 20 septembrie 2023, între orele 0:00 și 24:00, nu se pot cumpăra bilete de tren online.

Operatorul feroviar de stat le explică oamenilor că aplicația de cumpărare online a biletelor va fi oprită pentru lucrări complexe de mentenanță.

Ce se întâmplă cu pasagerii care au bilete cumpărate online pentru călătoria de miercuri?

Pasagerii care au achiziționat bilete online pentru efectuarea călătoriei în data de 20.09.2023 vor putea călători prezentând în tren, digital sau fizic, biletul format ‚pdf’ primit prin mail sau descărcat din aplicație înainte de ora 0:00 a zilei de 20.09.2023, explică CFR Călători.

Ce se întâmplă cu pasagerii care au bilete online și vor să modifice/renunțe la călătorie?

De asemenea, călătorii care au cumpărate bilete online și care doresc modificarea/renunțarea călătoriei o pot face în afara acestui interval de întrerupere, spune operatorul feroviar de stat.

În cazul în care întâmpină probleme sau au neclarități, călătorii pot cere mai multe informații la adresa de mail [email protected].

CFR Călători mulțumește pasagerilor pentru înțelegere, a conchis compania.

Cookies