Azi începe, la Bucureşti, Campionatul Naţional de Înot 2013

de:
19 iun. 2013
0 Afișari
Azi începe, la Bucureşti, Campionatul Naţional de Înot 2013

Competiţia se desfăşoară la bazinul din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu din Bucureşti şi va strânge laolaltă peste 200 de înotători seniori şi juniori, care vor concura în 40 de finale.

Campionatul Naţional de Înot 2013 va alinia la startul finalei câte 20 de sportivi seniori la masculin şi 20 la feminin, fiecare cu câte 17 probe individuale şi trei de ştafetă. Probele de calificări sunt programate zilnic, începând cu ora 10:00, iar finalele între orele 17:00 – 19:00.

„Doresc ca organizarea acestor campionate naţionale de înot să se ridice, cu ajutorul partenerilor noştri, la nivelul organizării din ţări cu o mult mai mare tradiţie în acest sport. Ediţia din acest an aş vrea să fie doar un prim pas în stabilirea unui parteneriat de lungă durată, care să readucă glorie acestui sport, care, la rândul său, a adus României numeroase medalii olimpice, mondiale şi europene”, a spus Camelia Potec, secretar federal în cadrul Federaţiei Române de Nataţie.

Cei care vor câştiga competiţile din cadrul acestui campionat se pot califica la Festivalul Olimpic al Tineretului European, la Campionatele Europene de juniori, la Campionatele Mondiale de seniori sau la cele de Tineret.

Evenimentul va fi difuzat pe Digi Sport, între orele 17:00 – 19:00, în fiecare zi din perioada campionatului.

Cookies