Zilele negre pe şoselele din Capitală: miercurea şi sâmbăta

de:
05 dec. 2011
0 Afișari
Zilele negre pe şoselele din Capitală: miercurea şi sâmbăta

Cele mai periculoase zile ale săptâmânii pentru şoferii bucureşteni sunt miercurea şi sâmbătă, potrivit poliţiştilor rutieri. „De asemenea, am constatat că, în luna februarie, de regulă, se înregistrează cele mai multe accidente. În această lună au fost 12 morţi”, susţine şeful Brigăzii de Poliţie Rutieră (BPR) a Capitalei, comisarul şef Nicu Dragoş, într-un interviu acordat EVZ.

Pe Şoseaua Colentina, din sectorul 2, s-au înregistrat, în acest an, cele mai multe accidente, soldate cu doi morţi şi 19 răniţi grav. Pe „harta neagră” îi urmează Drumul Taberei, cu 15 accidente.

Per total, numărul accidentelor a scăzut în acest an, faţă de 2010. Anul acesta, în primele nouă luni, au fost 659 de accidente, cu 7,05% mai puţine faţă de anul trecut. Au decedat 59 de persoane, cu 22, 36% mai puţine faţă de anul trecut, şi 653 de persoane rănite, mai puţine cu 4,53%. „Sunt aproape 1.000 de permise reţinute în cursul acestui an şoferilor care au condus după ce au consumat alcool. În plus, sunt patru şoferi depistaţi că au consumat droguri”, a explicat comisarul Nicu Dragoş.

Cookies