”Miercurea curățeniei” s-a ținut pe Bd Iuliu Maniu pe 4 ianuarie, în prima miercuri din 2023. Cine nu a fost atent a avut mașina ridicată

04 ian. 2023
324 Afișari
”Miercurea curățeniei” s-a ținut pe Bd Iuliu Maniu pe 4 ianuarie, în prima miercuri din 2023. Cine nu a fost atent a avut mașina ridicată
Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov

S-a făcut curățenie pe Bulevardul Iuliu Maniu chiar în prima miercuri din anul 2023, iar cine a uitat nu a avut parte de indulgență.

Imagini cu mașini ridicate au fost postate pe grupul Infotrafic București și Ilfov, iar informația ne-a fost confirmată de Primăria Sectorului 6.

Un număr de 13 mașini au fost luate de lângă bordură de pe bulevard.

Conform anunțului făcut la debutul programului, la sfârșitul lui octombrie 2022, de către primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, mașinile găsite la bordură sunt relocate contra cost fie în proximitate, fie la depozitul din Bd. Preciziei, dacă nu se găsește un loc liber. Tariful este între 200 și 350 de lei.

În fiecare miercuri salubriștii vin pe Bd. Iuliu Maniu din Sectorul 6, între 10.00-14.00, iar programul va fi extins și pe alte bulevarde care vor fi anunțate ulterior.

La momentul lansării programului, Primăria Sectorului 6 preciza că șoferii sunt înștiințați prin informări puse în geamul autoturismului că trebuie eliberat carosabilul pentru a fi făcută curățenie până la rigolă.

Curățenia de la bordură pe Bd. Iuliu Maniu a fost lansată în 26 octombrie 2022, fiind prima acțiune de acest fel din București. În patru ore, în intervalul 10.00-14.00, am adunat, circa 5 tone de mizerie: gunoaie, frunze, dar și maldăre de praf. S-a măturat mecanizat și s-a spălat carosabilul unde erau nenumărate pete de ulei, scurse de-a lungul timpului și canale înfundate.

Sursa FOTO a articolului: Infotrafic București și Ilfov, grup de Facebook

Îți recomandăm și alte articole:

Cookies