ȘTIRI

MIEL DE PAŞTE: Cât costă CARNEA DE MIEL, în supermarketuri şi pieţe, înainte de PAŞTI

MIEL DE PAŞTE:  Preţul cărnii de MIEL în pieţele bucureştene variază între 21 şi 25 de lei pe kilogram, o pungă de un kilogram cu organe şi prapur pentru drob costă 20 de lei şi tot 20 de lei este şi preţul unui kilogram de drob, informează Mediafax.ro.

MIEL DE PAŞTE:  La Piaţa Obor din Sectorul 2 al Capitalei, kilogramul de miel porneşte de la 21 de lei şi ajunge până la 21,99 de lei, în funcţie de măcelărie. La acelaşi preţ, clienţii pot cumpăra numai pulpele din spate, iar kilogramul de drob este 20 lei.

MIEL DE PAŞTE:  Tot 20 de lei este şi punga de un kilogram cu organe şi prapur. La Piaţa Sudului, din Sectorul 4, mielul se vinde cu 23,5 lei, iar kilogramul de drob este 22 de lei.

MIEL DE PAŞTE: Tot în Sectorul 4, dar la piaţa din Apărătorii Patriei, există un târg de miei şi iezi vii, de unde clienţii îşi pot alege animalul, care este apoi tăiat de către vânzător, într-un loc special amenajat, în apropierea ţarcurilor.

MIEL DE PAŞTE: Mielul este cântărit după tăiere şi vândut cu 25 de lei kilogramul. Unii dintre ciobani sunt dispuşi să negocieze, însă nu lasă preţurile mai jos de 23 de lei pentru un kilogram.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button