Midnight Masquerade Ball 3rd Edition

de:
28 dec. 2011
0 Afișari
Midnight Masquerade Ball 3rd Edition

„Midnight Masquerade Ball” înseamna desigur Bal mascat.

„Bal” pentru a sublinia solemnitatea serii si atentia cu care este tratat orice detaliu însemnând decorul, mobilierul, atmosfera, crescendo-ul muzical si artistic.

„Mascat” pentru a transmite si comunica extrem de concis esenta (cheia) în care se va desfasura întreaga seara: fiecare persoana prezenta la acest eveniment va purta un costum sau o masca, adica va întruchipa un personaj. Astfel, fiecare va juca un rol. Unii participanti vor dori sa îsi joace si în aceasta seara rolul din fiecare zi, asa cum sunt obisnuiti. Poate din conservatorism, poate din motive de timiditate, de siguranta, instinct de autoconservare, confort psihic, teama de a parea penibili, agorafobie etc., nu vor dori sa se costumeze. Si ei sunt bineveniti. Costumatia este recomandabila, dar nu obligatorie.

Pentru toti ceilalti, motto-ul serii este:

„Only for this night, choose a character that you’ve always wanted to be!”

Rolul pe care doriti sa-l jucati în acasta noapte speciala, personajul pe care doriti sa-l întruchipati si costumatia în care doriti sa va deghizati trebuie sa se supuna unei singure reguli: sa fie un personaj în a carui piele ati dorit dintotdeauna sa intrati.

Pretul biletului de intrare este de 250 de lei/persoana (non-seated).

Pentru persoanele speciale, exista o zona speciala: VIP Area, un pachet special VIP si un pret special: 350 de lei/persoana. (seated).

Mai multe detalii pe http://www.tscarena.ro

Cookies