Micutzu prin București, printre copaci cu crăci netăiate, care-ți scot ochii, către Nicușor Dan: „Chiar o treabă bună!” | VIDEO

08 iul. 2022
7923 Afișari
Micutzu prin București, printre copaci cu crăci netăiate, care-ți scot ochii, către Nicușor Dan: „Chiar o treabă bună!” | VIDEO
Micutzu prin București, printre copaci cu crăci netăiate, care-ți scot ochii, către Nicușor Dan: „Chiar o treabă bună!” | VIDEO. Imagine Nicușor Dan: Inquam Photos / George Călin

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, s-a filmat în timp ce își croia drum pe trotuarul unei străzi din București. Printre copaci ce aveau crăci netăiate, comediantul i-a mulțumit, în mod ironic, lui Nicușor Dan, pentru toaletarea arborilor.

Micutzu prin București, ironic la adresa lui Nicușor Dan

Comediantul Micutzu (Cosmin Nedelcu, pe numele său) l-a ironizat pe Primarul General, Nicușor Dan, în timp ce mergea pe un trotuar din București.

Micutzu s-a filmat în timp ce se chinuia să treacă pe trotuar printre crengile unui copac care atârnau foarte jos.

„Băi, știu că am spus de gunoaie, dar măcar în București copacii sunt toaletați. Trebuie…și asta apreciez foarte mult. Felicitări, Nicușor Dan! Chiar o treabă bună!”, spune Micutzu, vineri, într-un video postat pe pagina de Facebook.

În mod ironic, comediantul l-a felicitat pe Nicușor Dan pentru toaletarea arborilor din București.

În prezent, Capitala nu excelează nici la capitolul „toaletarea arborilor”.

Doar toaletările justificate sunt aprobate pe Nicușor Dan

În luna iunie, un arbore înalt de peste 10 metri s-a rupt de la rădăcină, a căzut peste un loc de joacă şi a distrus toboganele şi un chioşc din Parcul Cişmigiu (parc aflat vis-a-vis de sediul Primăriei Municipiului București). În cădere, a rupt și mai multe cabluri de electricitate. Din fericire, niciun copil nu a fost rănit în acest incident.

Unii directori din ADP (Administrația Domeniului Public) aruncă vina pe Primarul General al Capitalei, pe care îl acuză că refuză de aproape doi ani de zile să semneze avizele de defrișare. Nicușor Dan spune că aprobă doar toaletările pentru copaci care sunt justificate.

„Am aprobat în ultimele săptămâni doar toaletările corect justificate și am respins sute de toaletări, pe care le-am considerat neîntemeiate. Politica de toaletări agresive, practicată în București pe perioada precedentelor administrații, a generat rezultate grave pentru mediu”, a declarat Nicuşor Dan pe pagina de Facebook.

Cookies