BAZAR

Mickey Rourke vrea să facă adăpost pentru 100.000 de câini, lângă București

Potrivit Life With Dogs, vedeta va denumi adapostul „Sanctuarul cainilor salbatici din Romania” si, dupa marimea sa, acesta ar urma sa gazduiasca 100.000 de caini.

Constructia adapostului, care va avea dimensiunile unui teren de fotbal, ar costa doua milioane de dolari, bani pe care Rourke vrea sa-i stranga din donatii, el insusi oferind 250.000 de dolari.

Actorul a declarat ca va vizita Romania ori de cate ori este nevoie, pentru a supraveghea construirea adapostului si apoi buna sa functionare.

„Nimeni nu va face bani de pe urma cainilor din Romania”, ar fi spus acesta, potrivit sursei citate.

Partenerii lui Mickey Rourke din Romania sunt medicii veterinari Mircea Zeta si Simion Corneliu, dar si spaniolul David Martinez.

Deocamdata, se cauta terenul pe care ar putea fi construit adapostul. Planurile initiale contin si construirea unei capele.

Dragostea actorului pentru caini dureaza deja de cativa ani. La ceremonia din 2009 a a premiilor Golden Globe s-a dus sa-si ridice premiul pentru „The Wrestler” cu un caine in brate si a dedicat premiul prietenilor sai patrupezi.

De altfel, este convins ca animalele l-au ajutat sa treaca prin depresie, in special cainele Loki, un Chihuahua care a murit in 2009, la varsta de 18 ani.

„Imi aduc aminte ca in perioada depresiei ma inchisesem in dulap. Dormeam acolo, mancam acolo. La un moment dat m-am uitat la cainele meu, Lowjack, care a scos un sunet aproape uman, intrebandu-ma parca: ‘Cine o sa aiba grija de mine?’. Atunci mi-am revenit. Nu am copii, cainii sunt totul pentru mine”, a spus, recent Rourke.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button