Michel Platini le predă fotbal locuitorilor din Sectorul 2

de:
07 mai 2012
0 Afișari
Michel Platini le predă fotbal locuitorilor din Sectorul 2

Primarul Neculai Onţanu şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, l-au invitat în mijlocul locuitorilor din Baicului pe renumitul preşedinte UEFA, Michel Platini, care a răspuns pozitiv acestei iniţiative.

Marţi, 8 mai, la parcul râul Colentina din cartierul Baicului (intersecţia străzilor Drăguşin Deleanu cu Marian Cristescu), înalţii oficiali vor participa la antrenamentul grupei de copii şi vor asista la un joc demonstrativ de fotbal. Cu acest prilej, oaspeţii vor afla date despre construirea terenului de fotbal şi a parcului din imediata vecinătate.

„În urmă cu două săptămâni, un nou şi modern parc ecologic de agrement din Capitală, amenajat pe malul lacului Fundeni şi destinat tuturor vârstelor a fost inaugurat de primarul Neculai Onţanu, care a transformat un focar de infecţie şi cuib infracţional, într-o zonă de vis.” – se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 2.

De-a lungul anilor, pe terenul de pe strada Marian Cristescu, o serie de familii certate cu legea, care se ocupau de furturi, tâlhării, scandaluri şi beţii, îşi construiseră ilegal un cartier întreg de cocioabe, terorizând locuitorii din zonă.

Pentru rezolvarea situaţiei, primarul Neculai Onţanu a decis transformarea radicală a acestei zone infracţionale într-un pol de interes general ce va fi căutat cu mare plăcere de bucureştenii din zona Baicului pentru recreere şi odihnă.

Astfel, cei 20.000 de locuitori ai cartierului Baicului care vor să petreacă câteva ore de relaxare au acum la dispoziţie cele mai moderne dotări sportive pe care le pune la dispoziţia lor parcul.

Cookies