MICHAEL SCHUMACHER A IEȘIT DIN COMĂ ȘI A FOST EXTERNAT

de:
16 iun. 2014
0 afișări
MICHAEL SCHUMACHER A IEȘIT DIN COMĂ ȘI A FOST EXTERNAT

Spitalul universitar din Lausanne (CHUV) a confirmat luni că pilotul german Michael Schumacher a fost internat în această clinică, după ce a părăsit spitalul din Grenoble (Franţa), în care a petrecut ultima jumătate de an.

‘Schumacher a fost preluat de CHUV în această dimineaţă’, a declarat purtătoarea de cuvânt a spitalului din capitala cantonului elveţian Vaud, Darcy Christen, citat de romaniatv.net. 

Sportivul s-a accidentat la 29 decembrie 2013. 

„Michael Schumacher a parasit sectia de terapie intensiva de la Grenoble si isi continua lunga perioada de recuperare. Nu mai este in coma!

Familia lui vrea sa multumeasca medicilor si tuturor oamenilor de la Grenoble care au contribuit la revenirea lui Michael. Le multumim tuturor celor care ne-au trimis urari si mesaje de sustinere. Cu siguranta au ajutat! Dorim ca recuperarea sa se faca departe de public, speram ca toata lumea va intelege”, a anuntat Sabine Kehm, managerul lui Schumacher pe site-ul oficial.

La aproape 6 luni de la accidentul de ski, Schumacher comunica cu sotia Corinna si cu copiii sai! Starea lui e considerata suficient de stabila pentru a fi mutat la o clinica speciala de recuperare, Elvetia fiind cel mai probabil locul ales de familie.

Cookies