Michael Horodniceanu, românul care s-a oferit să rezolve gratuit problema traficului din București: Nicușor Dan nu mai răspunde la telefon. Dragoste cu sila nu se face

06 iul. 2021
621 afișări
Michael Horodniceanu, românul care s-a oferit să rezolve gratuit problema traficului din București: Nicușor Dan nu mai răspunde la telefon. Dragoste cu sila nu se face

Michael Horodniceanu este românul care a rezolvat problema infrastructurii din New York. Tot el și-a oferit serviciile de consultant în trafic, absolut gratuit, lui Nicușor Dan, dar primarul Capitalei nu i-a mai răspuns.

În anul 2020, Michael Horodniceanu a avut o discuție cu Nicușor Dan, în care și-a oferit serviciile probono, pentru a soluționa problemele transportului public și transportului rutier.

Au fost mai multe idei pe care profesorul Horodniceanu le-a împărtășit cu primarul Capitalei. În momentul discuției celor doi, Nicușor Dan era candidat la Primăria Capitalei. Însă, după alegeri, Micahel Horodniceanu a încercat să reia legătura cu primarul general, dar nu a mai primit niciun răspuns.

Horodniceanu este dispus să-și ofere ajutorul pro bono, dar dorința trebuie să existe de ambele părți.

Recomandăm și: Scandal în trafic în fața Spitalului de Urgență Floreasca. Doi șoferi care s-au tachinat au ajuns să se bată VIDEO

Michael Horodniceanu: Dragoste cu sila nu se face

Românul stabilit în america a declarat că din cauza pandemiei de COVID-19 nu a mai putut ajunge la discuțiile cu Nicușor Dan. Timpul tot trecea, iar Nicușor Dan era de negăsit, nu-i mai răspundea la telefon.

„Nu am avut succes. De obicei, dragostea cu sila nu se face.”, a declarat Michael Horodniceau potrivit Antena3.ro.

Recomandăm și: Primăria Capitalei rămâne fără bani. „Municipalitatea este într-o situație financiară dificilă”, spune Nicușor Dan

Arhitecul român vrea să aibă o contribuție pentru orașul și țara în care a copilărit. Horodniceanu povestește că de fiecare dată când a revenit în București, traficul i s-a părut o „nenorocire”. Românul a fost cazat la un hotel pe Calea Victoriei, iar de acolo trebuia să ajungă la o nuntă, unde a făcut mai mult de o oră pe drum. I s-a părut total neplăcut problema traficului infernal din Capitală.

„Dacă voi fi contactat, voi contribui. Vreau să las o amprentă în ţara în care m-am născut”, a spus Michael Horodniceanu.

Michael Horodniceanu a fost întrebat dacă se pot face schimbări la traficul din București cu investiții mici. Profesorul a declarat că schimbarea începe cu administrația, care nu are nevoie de investiții, dar are nevoie de schimbări în modul în care este abordată problema traficului.

Cookies