ÎN BUCUREȘTI

Michael Horodniceanu, românul care s-a oferit să rezolve gratuit problema traficului din București: Nicușor Dan nu mai răspunde la telefon. Dragoste cu sila nu se face

Michael Horodniceanu este românul care a rezolvat problema infrastructurii din New York. Tot el și-a oferit serviciile de consultant în trafic, absolut gratuit, lui Nicușor Dan, dar primarul Capitalei nu i-a mai răspuns.

În anul 2020, Michael Horodniceanu a avut o discuție cu Nicușor Dan, în care și-a oferit serviciile probono, pentru a soluționa problemele transportului public și transportului rutier.

Au fost mai multe idei pe care profesorul Horodniceanu le-a împărtășit cu primarul Capitalei. În momentul discuției celor doi, Nicușor Dan era candidat la Primăria Capitalei. Însă, după alegeri, Micahel Horodniceanu a încercat să reia legătura cu primarul general, dar nu a mai primit niciun răspuns.

Horodniceanu este dispus să-și ofere ajutorul pro bono, dar dorința trebuie să existe de ambele părți.

Recomandăm și: Scandal în trafic în fața Spitalului de Urgență Floreasca. Doi șoferi care s-au tachinat au ajuns să se bată VIDEO

Michael Horodniceanu: Dragoste cu sila nu se face

Românul stabilit în america a declarat că din cauza pandemiei de COVID-19 nu a mai putut ajunge la discuțiile cu Nicușor Dan. Timpul tot trecea, iar Nicușor Dan era de negăsit, nu-i mai răspundea la telefon.

„Nu am avut succes. De obicei, dragostea cu sila nu se face.”, a declarat Michael Horodniceau potrivit Antena3.ro.

Recomandăm și: Primăria Capitalei rămâne fără bani. „Municipalitatea este într-o situație financiară dificilă”, spune Nicușor Dan

Arhitecul român vrea să aibă o contribuție pentru orașul și țara în care a copilărit. Horodniceanu povestește că de fiecare dată când a revenit în București, traficul i s-a părut o „nenorocire”. Românul a fost cazat la un hotel pe Calea Victoriei, iar de acolo trebuia să ajungă la o nuntă, unde a făcut mai mult de o oră pe drum. I s-a părut total neplăcut problema traficului infernal din Capitală.

„Dacă voi fi contactat, voi contribui. Vreau să las o amprentă în ţara în care m-am născut”, a spus Michael Horodniceanu.

Michael Horodniceanu a fost întrebat dacă se pot face schimbări la traficul din București cu investiții mici. Profesorul a declarat că schimbarea începe cu administrația, care nu are nevoie de investiții, dar are nevoie de schimbări în modul în care este abordată problema traficului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button