BAZAR

Mica de la Abracadabra se zbate între viaţă şi moarte. Ultimul ei mesaj de pe Facebook, tulburător

Potrivit apropiaţilor ei, citaţi de cancan.ro, Mica ştia de aproximativ un an că are o boală necruţătoare la ficat şi că are şanse extrem de mici să îsi revină. Însă, ea a dus suferinţa pe picioare, sperând că se va putea vindeca, însă nu a fost deloc aşa. Starea ei s-a înrăutăţit de la o luna la alta, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar, fiind apoi transferată, în stare din ce in ce mai gravă, la Fundeni.

În toată această perioadă de suferinţă Mica a ţinut secretă starea ei medicala. În afară de rudele foarte apropiate, nimeni nu ştia ce boală cruntă s-a abătut asupra ei. Mai mult, prinţesa Magicianului de la „Abracadabra” nu a lăsat să se înţeleagă vreodată că o problemă de sănătate. Ea şi-a văzut de pasiunea sa, muzica, dar şi de job, ca şi când nimic nu s-ar fi intamplat. Astfel, nu si-a luat concediu de la IBM, firma unde lucra ca IT-ist, şi nu a refuzat nicio invitaţie a prietenilor în cluburile de karaoke, unde obişnuia să meargă săptămânal să cânte.

Odată ajunsă pe patul de spital, Mica a ţinut legătura cu câţiva dintre apropiaţii săi, pe Facebook.

Pe 17 ianuarie, ea a postat un ultim mesaj, pe care puţini l-au înţeles la adevărata sa gravitate: „I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the University Hospital. Our host, rather” (trad. – Eu nu m-am casatorit cu cineva ca sa-mi fie alaturi la bine si la rau, cand sunt sanatoasa si cand sunt bolnava, ci m-am casatorit cu Boala insasi! Si cavalerul nostru de onoare sau mai bine zis gazda noastra este Spitalul Universitar).

Michaela Niculescu, cunoscută pentru rolul său interpretat în „Abracadabra”, nu a ales actoria, ci a preferat să urmeze o facultate de Limbi şi Literaturi Străine şi a obţinut un doctorat summa cum laude la Oxford şi Viena. După ce a lucrat ca producător, redactor şi traducător, Michaela s-a dedicat apoi activităţii în educaţie, fiind lector universitar, şi jobului de la IBM.

În vârsta de 31 de ani, ea a fost diagnosticată cu ciroză, starea ei înrautatindu-se in ultimele zile. Mica a fost internata la Fundeni si, se pare, dupa ultimele evaluări, medicii nu i-au mai dat multe şanse la viaţă. Luni, ea a fost intubată, dupa ce plamanii i-au cedat. Potrivit reprezentatilor spitalului, starea avansată a bolii nu mai permite realizarea unui transplant de ficat, care ar fi putut s-o salveze pe Mica.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button