ARHIVA B365

Metrouri blocate la Dristor, luni după-amiază

Trenurile de metrou nu au circulat, luni după-amiază, la staţia de metrou Dristor din motive tehnice, au fost anunţaţi călătorii de către oficialii companiei de transport subteran. 

Reprezentanţii Metrorex au confirmat pentru B365.ro că blocajul metrourilor s-a datorat defectării unui tren de metrou la staţia Obor. Din cauza aceasta, circulaţia metrourilor s-a desfăşurat pe un singur fir pe relaţia Obor-Dristor 2. 

Circulaţia a fost reluată la aproximativ o oră de la producerea defecţiunii, adică în jurul orei 17.30, a anunţat Evelyne Croitoru, purtătorul de cuvânt al Metrorex. 

Un tren de pe magistrala 2 de metrou s-a defectat, luni dimineaţă, astfel încât aglomeraţia a fost şi mai pronunţată decât de obicei pe această linie.

Luni, la ora 7.50, s-a defectat un tren care circula pe magistrala 2, la Apărătorii Patriei, pe sensul spre Pipera, au declarat reprezentanţi ai Metrorex pentru B365.ro. Conform sursei citate, a fost nevoie de 10 minute ca trenul să se pună în funcţiune şi să se reia circulaţia. Însă, cum defecţiunea s-a suprapus cu aglomeraţia de dimineaţă, numărul calatorilor de pe peron a fost mult mai mare decât de obicei.

Potrivit unor calatori, la Eroii Revoluţiei, în jurul orei 8.30, călătorii aşteptau şi pe scări trenurile, din cauza aglomeraţiei de pe peron.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button