Metroul nu va circula în noaptea de Înviere

de:
03 apr. 2020
0 Afișari
Metroul nu va circula în noaptea de Înviere

Metroul nu va circula în noaptea de Înviere, în contextul în care Ordonanţa Militară nr. 2 interzice accesul publicului în lăcaşurile de cult, informează Metrorex, prin intermediul unui comunicat remis vineri Agerpres.

„Informăm publicul călător că, în contextul actual şi ţinând cont de Ordonanţa Militară nr. 2/21.03.2020, care prevede la art. 9, alin. 2 că ‘se pot oficia slujbe în locaşele de cult de către slujitorii bisericeşti/religioşi, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online’, în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020, trenurile de metrou nu vor circula”, spune Metrorex.

Potrivit sursei citate, în restul perioadei Sărbătorilor Pascale, adică în perioada 17 – 20 aprilie, metroul va circula după următorul program: pe Magistrala 1 (Republica – Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni – Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei) trenurile de metrou vor circula la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Străuleşti) la un interval de circa 11 minute.

Cookies