BREAKING NEWS: Metroul nu circulă vineri dimineață. Protest spontan al angajaților Metrorex

26 mart. 2021
1275 Afișari
BREAKING NEWS: Metroul nu circulă vineri dimineață. Protest spontan al angajaților Metrorex

Metroul nu circulă vineri dimineață. Protest spontan al sindicaliștilor USML, care au coborât pe calea de rulare și au împiedicat trenurile să plece.

Metroul nu circulă vineri dimineață în București.

Metroul nu circulă

Metroul nu circulă, vineri dimineață. Circulația este blocată pe toate cele 5 magistrale. Se pare că reprezentanți ai sindicatului de la metrou au organizat un protest spontan în stația Piața Unirii.

Aceștia au coborât în tunel, pe calea de rulare și au împiedicat pornirea la timp a trenurilor de pasageri.

Reprezentanții USLM au refuzat orice tentativă de dialog cu conducerea Metrorex, potrivit unui anunț al companiei, informează G4media.ro.

Compania Metrorex a anunţat joi seară că, începând de vineri, în afara orelor de vârf, intervalele de succedare a trenurilor de metrou vor creşte cu cel mult două minute.

Anunțul Metrorex

„Ajustarea intervalului de succedare în afara orelor de vârf nu pune în pericol funcţionarea la parametri optimi a vreunei magistrale de metrou, acest lucru fiind asigurat şi de un număr corespunzător de personal specializat”, a transmis compania.

Intervalele din orele de vârf rămân neschimbate

Conform sursei citate, în orele de vârf – 7:00-10:00 şi 15:00-20:00 – intervalul de succedare rămâne neschimbat pe toate magistralele de metrou.

„Începând cu data de 26 martie, în afara orelor de vârf, intervalele de succedare a trenurilor de pasageri vor creşte cu cel mult două minute”, a transmis, joi, Metrorex, menţionând că măsura a fost luată în contextul prelungirii stării de alertă.

Spiritele s-au aprins încă de ieri la Metrorex după ce s-a anunțat că se vor închide magazinele de la metrou. Se pare că este totuși vorba de o răfuială internă, mai ales că 80% dintre acestea aparțin sindicaliștilor și aceștia spun că au fost construite conform legislației.

 

Știre în curs de actualizare

Cookies