Metroul de Otopeni, supus consultării publicului: Unde vă puteți prezenta obiecțiile

de:
14 sept. 2012
9 Afișari
Metroul de Otopeni, supus consultării publicului: Unde vă puteți prezenta obiecțiile

Linia de metrou va pleca din staţia 1 Mai de pe Magistrala 4, va avea o lungime de 14 km şi 12 staţii: Pajura, Expoziţiei, Piaţa Montreal, Gara Băneasa, Aeroport Băneasa, Tokyo (zona Băneasa Shopping Center), Washington (Institutul Național de Meteorologie), Paris (Academia de Poliție) și Bruxelles (zona de Centură -Otopeni) –  pe teritoriul Municipiului București și încă trei stații pe teritoriul localității Otopeni.

Conform Certificatului de Urbanism, M6 se va corela cu Închidere Inelul Median de Circulație la Zona Nord-Autostrada Urbana-tronson Lacul Morii- Soseaua Colentina -adică vestita Autostradă Suspendată a Primarului General Oprescu.

M6 se va corela și cu Pasajul rutier denivelat inferior pe direcția DN1, între Pod Băneasa și Aeroport Băneasa (cu subtraversarea b-dului Aerogării și b-dului Ion Ionescu de la Brad).

Planul de urbanism poate fi consultat aici.

Cetățenii care vor să aducă obiecții sau comentarii la Proiectul de Urbanism Zonal pentru magistrala M6, pe teritoriul Municipiului București, pot trimite aceste comentarii la adresa de mail [email protected]. sau pe site-ul pmb.ro.

Lucrările de construcţie vor începe în 2013, iar finalizarea lor este prevăzută pentru 2017-2018.

Cookies