ARHIVA B365

METROU DRUMUL TABEREI. Care este stadiul LUCRĂRILOR. Râul Doamnei – Eroilor, gata în 2017 FOTO

METROU DRUMUL TABEREI.Evenimentul de azi este o premieră. Am dorit ca cetăţenii să vadă cum au evoluat lucrările pe această magistrala de metrou. În iulie, nu credeam că vom vedea ce vedem astăzi. Reconfirm termenul pentru finalizarea lucrărilor pe această porţiune din magistrala 5 pentru semestrul al doilea„, a declarat ministrul Transporturilor, prezent la turul staţiilor de metrou.

Bucureştenii pot vedea, duminică, felul în care arată staţiile de metrou dar şi spaţiile tehnice care nu vor fi accesibile publicului.

METROU DRUMUL TABEREI. Aveţi ocazia să vedeţi câteva dintre staţii. Procentul este între 90 şi 100% de finalizare. Speram să vă placă. E interesant sa vedeţi cum arată o staţie aflată în lucru„, a spus şi Marin Aldea, directorul general al Metrorex.

În subteran, lucrările sunt gata în proporţie de 80 la sută. Şinele pe care va circula metroul nu sunt montate şi nici cablurile de înaltă tensiune.
Bucureştenii pot vizita, până duminică la ora 15.00 viitoarele staţii de metrou Orizont, Favorit şi Drumul Taberei 34, care vor face parte din Magistrala 5, pe secţiunea Râul Doamnei – Eroilor.

METROU DRUMUL TABEREI. Vizitatorii pot vedea şi tunelul de legătură între staţiile Favorit şi Drumul Taberei 34, cu intrarea/ieşirea prin staţia Favorit, într-o „excursie” de 45 de minute.

Proiectul Magistrala 5 de metrou – Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Operă) inclusiv Valea Ialomiţei va avea o lungime totală de 7 kilometri, un număr de 10 staţii şi un depou. Valoarea totală a proiectului este de circa 3,12 miliarde lei cu TVA.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button