Metrou defect pe M2, marți după-amiază. Circulația a fost reluată | UPDATE

25 oct. 2022
2472 Afișari
Metrou defect pe M2, marți după-amiază. Circulația a fost reluată | UPDATE
Metrou defect pe M2, marți după-amiază. Bucureștenii au rămas blocați în stație. Imagine simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Probleme la metrou, marți după-amiază. Bucureștenii au rămas blocați în stație din cauza unui tren de metrou defect. Incidentul a avut loc pe Magistrala M2.

UPDATE: Circulația a fost reluată după aproximativ 25 de minute.

Începând cu ora 17:37, circulația la metrou se desfășoară în condiții normale. Din fericire, niciun călător nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Metrou defect pe M2, marți după-amiază

Bucureștenii care se aflau în trenul de metrou au rămas blocați, marți după-amiază, în stația Aviatorilor, de pe Magistrala 2.

Mai mulți martori au declarat pentru antena3.ro că, trenul de metrou a frânat brusc în momentul în care a intrat în stație. Mai apoi, ușile nu s-au mai putut deschide automat.

Doar ușile din primul vagon au fost deshise manual.

Oamenii au coborât, dar metroul a plecat din stație fără ei, au mai declarat martorii.

Metroul defect a fost retras pentru remediere, iar trenurile au circulat în sistem pendulă.

Săptămâna trecută: Circulația metroului, afectată pe M1

Metrorex a anunțat luni, 17 octombrie, că un călător a căzut pe șinele de metrou de la stația Piața Iancului, iar circulația trenurilor a fost oprită.

Mai apoi, în urma incidentului de la Piața Iancului, circulația trenurilor de metrou din București a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Dristor 2 – Obor.

Potrivit Metrorex, ar putea fi vorba despre o tentativă de suicid:

„Metrorex informeaza ca luni, 17.10.2022, in jurul orei 15:40, in statia de metrou Piata Iancului, in directia Dristor 2, un calator a cazut in calea de rulare, posibila tentativa de suicid.
(…)
Personalul specializat al Metrorex impreuna cu echipajul SMURD au sosit imediat la fata locului si au intervenit pentru a acorda primul ajutor.
Conform procedurilor interne, organele abilitate impreuna cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul.”

Cookies