Metrorex organizează o expoziție dedicată mamelor de 8 Martie. Copiii pot realiza felicitări care vor fi expuse în stația Străulești, la Muzeul Metroului

03 mart. 2024
224 Afișari
Metrorex organizează o expoziție dedicată mamelor de 8 Martie. Copiii pot realiza felicitări care vor fi expuse în stația Străulești, la Muzeul Metroului
Metrorex organizează o expoziție dedicată mamelor de 8 Martie. Copiii pot realiza felicitări care vor fi expuse în stația Străulești, la Muzeul Metroului | Captură video: Facebook - Metrorex

Pe data de 8 Martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Metrorex sărbătorește mamele printr-o expoziție dedicată acestora, ce va avea loc în stația Străulești, la Muzeul Metroului. Aici vor fi expuse felicitări realizate de copii pentru mamele acestora.

Metrorex organizează o expoziție de 8 Martie în stația Străulești

Metrorex anunță, pe pagina de Facebook, că pe data de 8 Martie mamele vor fi sărbătorite printr-o expoziție în stația Străulești de pe Magistrala 4.

Pentru felicitări, Metrorex a pregătit mai multe planșe (portrait și landscape), care se pot descărca și printa în format A4 sau A3, însă acestea sunt opționale. Modelele propuse de companie se găsesc AICI.

Le puteți oferi copiilor dumneavoastră care abia așteaptă să vă pregătească felicitarea de 8 Martie;

Am propus un model de floare, dar planșele sunt opționale. Copiii pot desena de mână, pe computer sau pe tabletă, pe aceste planșe sau pe coli alese de ei.

Participarea la expoziție se va face în limita primelor 50 de felicitări trimise. Lucrările celor mici pot fi trimise AICI.

Totodată, Metrorex le transmite călătorilor că nu se va sărbători doar ziua de 8 Martie, ci și viitoarea Magistrală 6, care va lega Gara de Nord din București cu Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Metroul este o gazdă primitoare în București, orașul pe care îl numim acasă. Suntem o mare familie de călători!

Pentru că și familia metroului urmează să își adauge un nou membru, noua Magistrală M6, Metrorex vă invită să sărbătorim împreună, mame și copii, cea mai frumoasă sărbătoare a primăverii!

Liniile de metrou nu unesc doar punctele cardinale, ci mai ales oamenii.

Cu metroul ajungi mai repede unde ai nevoie! Inclusiv la inima celei pe care o iubești și care te iubește la infinit.

Sursa foto: Facebook - Metrorex
Sursa foto: Facebook – Metrorex

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies