Metrorex: Cardurile contactless se pot reîncărca la automatele de vândut cartele din stațiile de metrou

08 feb. 2023
581 Afișari
Metrorex: Cardurile contactless se pot reîncărca la automatele de vândut cartele din stațiile de metrou
Metrorex: Cardurile contactless se pot reîncărca la automatele de vândut cartele din stațiile de metrou. Sursa foto: Facebook/ Metrorex

Metrorex a anunțat că începând de miercuri, 8 februarie, cardurile contactless se vor putea reîncărca la automatele de vândut cartele din stațiile de metrou.

Călătorii care dețin deja un card contactless îl vor putea reîncărca mult mai rapid, acum.

Metrorex anunță că începând de astăzi, 8.02.2023, călătorii care dețin un card contactless îl pot reîncărca în doar câteva secunde la un automat de vândut cartele din rețeaua de metrou, a anunțat Metrorex într-un comunicat de presă.

În care stații va fi funcțional acest serviciu

Acest serviciu va fi disponibil în toată rețeaua de metrou, mai puțin la aparatele amplasate în stațiile de pe tronsoanele Gara de Nord 2- Străulești și Nicolae Grigorescu 2- Anghel Saligny.

Noua funcționalitate le va permite călătorilor să își reîncarce, pe cardurile contactless Metrorex, titluri de călătorie care au fost încărcate anterior pe cardurile deținute de aceștia:

Această nouă funcționalitate va permite călătorilor să consulte și/sau să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe cardurile deținute de călători, conform indicațiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se pot reîncărca, anunță Metrorex.

210 automate de vândut cartele

Metrorex asigură că această metodă de reîncărcare a cartelelor va fi disponibilă la 210 automate de vândut cartele. Aceste aparate sunt amplasate pe magistralele 1, 2, 3 și 5.

Metrorex asigură această modalitate de reîncărcare a cardurilor contactless prin intermediul a 210 Automate de Vândut Cartele, amplasate pe Magistralele 1, 2, 3 și 5. Astfel, compania de transport îmbunătățește permanent paleta de servicii cu efect direct în creșterea gradului de satisfacție al călătorilor.
Implementarea noului serviciu reprezintă un rezultat important care oferă, astfel, călătorilor facilități moderne de acces la metrou.

Metrorex și-a schimbat și Consiliul de Administrație

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat luni, 6 februarie 2023, că Metrorex va avea un nou Consiliu de Administrație profesionist.

Selecția a fost realizată de către o firmă specializată în domeniu, în baza principiilor managementului corporativ.

Aștept de la membrii noului Consiliu de Administrație rezultate manageriale care să transforme Metrorex într-o companie performantă capabilă să asigure servicii de calitate, transmite Sorin Grindeanu.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies