Metrorex anunță schimbări la metrou. Intervalul de succedare a trenurilor, modificat. Care este explicația

25 mart. 2021
258 afișări
Metrorex anunță schimbări la metrou. Intervalul de succedare a trenurilor, modificat. Care este explicația

Metrorex anunţă că, de vineri, în afara orelor de vârf, intervalele de succedare a trenurilor de pasageri vor creşte cu cel mult două minute

Compania Metrorex a anunţat că, începând de vineri, în afara orelor de vârf, intervalele de succedare a trenurilor de metrou vor creşte cu cel mult două minute.

Anunțul Metrorex

„Ajustarea intervalului de succedare în afara orelor de vârf nu pune în pericol funcţionarea la parametri optimi a vreunei magistrale de metrou, acest lucru fiind asigurat şi de un număr corespunzător de personal specializat”, a transmis compania.

„Începând cu data de 26 martie, în afara orelor de vârf, intervalele de succedare a trenurilor de pasageri vor creşte cu cel mult două minute”, a transmis, joi, Metrorex, menţionând că măsura a fost luată în contextul prelungirii stării de alertă.

Intervalele din orele de vârf rămân neschimbate

Conform sursei citate, în orele de vârf – 7:00-10:00 şi 15:00-20:00 – intervalul de succedare rămâne neschimbat pe toate magistralele de metrou.

„Ajustarea intervalului de succedare în afara orelor de vârf nu pune în pericol funcţionarea la parametri optimi a vreunei magistrale de metrou, acest lucru fiind asigurat şi de un număr corespunzător de personal specializat. În acelaşi timp, măsurile dispuse se înscriu şi în strategia generală de eficientizare a companiei”, au precizat reprezentanţii Metrorex.

Cookies