Metrorex anunță care va fi programul trenurilor în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie

29 nov. 2022
2040 Afișari
Metrorex anunță care va fi programul trenurilor în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie
Metrorex anunță care va fi programul trenurilor în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Metrorex a anunțat care va fi programul de funcționare al trenurilor în perioada minivacanței de Sfântul Andrei și 1 decembrie. Angajații din sectorul public vor avea liber pe de 30 noiembrie până pe 4 decembrie.

Metrorex: Programul trenurilor în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie

Compania de transport public Metrorex a anunțat marți care va fi programul trenurilor în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022.

În acest interval persoane ce lucrează în sistemul public vor beneficia de o minivacanță cu ocazia Sfântului Andrei, Ocrotitorul României și a Zilei Naționale a României.

Astfel că, în intervalul menționat anterior, trenurile vor circula conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale. Mai exact, acestea vor veni în stații la un interval de câte 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Metrorex le transmite oamenilor următorul mesaj:

Echipa Metrorex urează tuturor românilor „Sărbători Fericite” și „La Mulți Ani” cu ocazia Sfântului Andrei, Ocrotitorul României și a Zilei Naționale a României!

În ziua de 1 decembrie, pentru a veni în ajutorul călătorilor ce vor participa la ceremoniile organizate de Ziua Națională, compania va introduce trenuri suplimentare pe rutele unde acestea vor fi necesare pentru preluarea fluxurilor crescute de calatori.

9 spitale sunt deschise în minivacanța de 1 Decembrie

Cu toate că mare parte din bucureșteni au ales să plece din oraș în perioada următoare, nu este cazul tuturor. Astfel că, pentru situațiile urgente Direcția de Sănătate Publică București a anunțat care sunt unitățile medicale la care pot merge.

În total, 9 spitale atât de adulți, cât și de copii vor fi deschide în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie. Pentru mai multe detalii dar și pentru lista completă a unităților deschise, puteți consulta articolul:

Serviciul de Ambulanță al Municipiului București va avea program de lucru normal în perioada minivacanței.

Cookies