ARHIVA B365

METROREX a semnat un contract cu BCR pentru plata prin POS şi prin carduri contactless

Metrorex a semnat vineri contractul cu BCR, prin care vor fi asigurate următoarele servicii:

– servicii de instalare a 47 terminale POS în casierii;
– servicii de instalare a 37 terminale POS la aparate de vândut cartele;
– servicii de instalare a 164 terminale POS pentru plata cu card contactless (instantpay) direct la aparatul de taxare;
– servicii de configurare a echipamentelor instalate în locatiile mentionate;
– servicii de utilizare a echipamentelor POS, mentenanta, suport si helpdesk.

Metrorex aminteşte, în acest sens, că în staţii există 37 de automate de vândut cartele, dintre care 28 functionale, iar 9 în reparaţii până la sfârşitul lunii iunie.

„Îi asiguram pe toti calatorii nostri ca vom face tot ceea ce este posibil pentru ca tehnologiile moderne sa devina suportul de baza pentru plata rapida si sigura a calatoriei cu metroul”, adaugă sursa citată, amintind totodată că are în derulare un proiect care vizează modernizarea căilor de acces din 41 de staţii., care va fi finalizat la sfârsitul anului 2016.

Proiectul prevede instalarea a 139 de automate noi, reîncărcare cu carduri contactless, acordare de rest la plata cash si plata cu card bancar. Fiecare acces din cele 41 de statii va avea în dotare minim două automate, transmite Metrorex.

În ceea ce priveste automatele deja existente, acestea vor fi modernizate astfel încât să dea rest la plata cu cash si vor oferi, de asemenea, posibilitatea de a reîncarca cardurile contactless.

Metrorex reaminteşte că, de la cabinele de acces, legitimatiile de calatorie pot fi achizitionate zilnic în intervalul orar 06:00-22:00.

Conducerea Metrorex a făcut anunţul vineri, la câteva ore după ce ministrul Justiţiei Raluca Prună a criticat compania pentru că nu are ghişee deschise după orele 22.00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button